Get the latest local news from Daily Newspapers in Romania. See breaking news and top stories. Here is a list of popular, well-known Daily Romanian Newspapers currently in circulation.

Adevărul

Adevărul

  Feed has no items.

See more …


Bursa

Bursa

Bursa.ro Cotidianul Oamenilor de Afaceri

  Feed has no items.

See more …


Cotidianul

Cotidianul

Cotidianul RO Cotidianul - Stiri, Politica, Sport, Interviuri, Evenimente, Arta, Opinii, Ultima Ora

 • Mîndra țară face rating
  by Cornel Nistorescu on April 17, 2021 at 5:15 pm

  În guvernarea Florin Vasilică Cîțu, în ciuda crizei sanitare și economice, în ciuda miilor de societăți comerciale închise și a numărului enorm (încă nu știm cifra reală), Romania înflorește [...] The post Mîndra țară face rating appeared first on Cotidianul RO.

 • ALDE are un nou preşedinte
  by (R.C.) on April 17, 2021 at 4:25 pm

  Daniel Olteanu a fost votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți online la Congresul partidului să îi ia locul lui Călin Popescu Tăriceanu [...] The post ALDE are un nou preşedinte appeared first on Cotidianul RO.

 • Meritocrație, mediocrație, prostocrație
  by Andrei Marga on April 17, 2021 at 4:10 pm

  Mulți pretind că sunt „titrați”, „aleși”, „desemnați”, dar nepriceperea, neputința și dezorientarea sporesc mai mult ca niciodată. Prostocrația nu înlocuiește alte explicații, dar (...) [...] The post Meritocrație, mediocrație, prostocrație appeared first on Cotidianul RO.

 • STS intervine în controversa deceselor
  by (R.C.) on April 17, 2021 at 3:17 pm

  Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a transmis că cele două platforme - Corona Forms și Alerte MS - au fost dezvoltate și puse la dispoziția autorităților medicale pe baza [...] The post STS intervine în controversa deceselor appeared first on Cotidianul RO.

 • Maraton de vaccinare la Timişoara
  by (R.C.) on April 17, 2021 at 2:18 pm

  Între 25 şi 27 aprilie, la sala polivalentă a Centrului Regional de Afaceri Timișoara vor fi rezervate 10.000 doze de vaccin Pfizer, pentru 30 de fluxuri de vaccinare [...] The post Maraton de vaccinare la Timişoara appeared first on Cotidianul RO.

 • Şeful Sănătatii și vaccinarii în România, ca un cal mascat
  by Cornel Nistorescu on April 17, 2021 at 1:50 pm

  Personajul pitoresc din fotografie a fost anunțat de presedintele Iohannis în 2020 drept conducatorul medical al campaniei de vaccinare în România [...] The post Şeful Sănătatii și vaccinarii în România, ca un cal mascat appeared first on Cotidianul RO.

 • (VIDEO)Ultimul omagiu pentru prinţul Philip
  by (R.C.) on April 17, 2021 at 1:45 pm

  30 de persoane participă la slujba din capela Sf. Gheorghe a Castelului Windsor. Ducele de Edinburg a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani [...] The post (VIDEO)Ultimul omagiu pentru prinţul Philip appeared first on Cotidianul RO.

 • The Demutrisation of Bulgaria (III) – „Diaspora“
  by Gabriel Jivănescu on April 17, 2021 at 12:01 pm

  La fel ca în cazul României, nimeni nu ştie cam câţi bulgari şi-au luat lumea în cap şi trăiesc departe de casă, câţi beneficiază de un statut de rezident străin, temporar ori permanent, [...] The post The Demutrisation of Bulgaria (III) – „Diaspora“ appeared first on Cotidianul RO.

 • Orban îi avertizează pe miniştrii care-l atacă pe Cîţu
  by (R.C.) on April 17, 2021 at 11:19 am

  Preşedintele PNL spune că orice ministru care va ataca premierul va păți la fel ca Vlad Voiculescu. El a mai spus că așteaptă o rezolvare rapidă a crizei politice [...] The post Orban îi avertizează pe miniştrii care-l atacă pe Cîţu appeared first on Cotidianul RO.

 • Numărul deceselor a depăşit 26.000
  by (R.C.) on April 17, 2021 at 10:13 am

  În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.305. Dintre acestea, 1.505 sunt internate la ATI. [...] The post Numărul deceselor a depăşit 26.000 appeared first on Cotidianul RO.


See more …


EVZ

EVZ

  Feed has no items.

See more …


Romania Libera

Romania Libera

RomaniaLibera.ro Romania Libera


See more …