Get the latest local news from Daily Newspapers in Romania. See breaking news and top stories. Here is a list of popular, well-known Daily Romanian Newspapers currently in circulation.

Adevărul

Adevărul

Adevarul.ro Adevarul.ro - stiri, editoriale, bloguri Romania


See more …


Bursa

Bursa

Bursa.ro Cotidianul Oamenilor de Afaceri


See more …


Cotidianul

Cotidianul

Cotidianul RO Cotidianul.ro - Știri, Politică, Sport, Interviuri, Evenimente, Artă, Opinii, Ultima Oră

 • UE, în dezacord cu SUA: „Nu e necesară dramatizarea situaţiei”
  by (G.Z.) on January 24, 2022 at 7:05 pm

  Uniunea Europeană a anunţat, luni, menţinerea personalului diplomatic în Ucraina, distanţându-se de poziţiile Statelor Unite şi... [...] The post UE, în dezacord cu SUA: „Nu e necesară dramatizarea situaţiei” appeared first on Cotidianul RO.

 • Ziua Unirii pentru dezbinați și dezbinator
  by Cornel Nistorescu on January 24, 2022 at 6:15 pm

  Degeaba a rostit președintele un adevăr memorabil și valabil și după un secol și jumătate. Cineva i l-a formulat cu suficient spirit ironic (...) [...] The post Ziua Unirii pentru dezbinați și dezbinator appeared first on Cotidianul RO.

 • De ce a fost băgat în carantină ÎPS Teodosie
  by (I.R.) on January 24, 2022 at 5:21 pm

  Arhiepiscopia Tomisului a anunţat, luni seara, că ÎPS Teodosie a ales să se carantineze la sediul Palatului Arhiepiscopal. [...] The post De ce a fost băgat în carantină ÎPS Teodosie appeared first on Cotidianul RO.

 • Ce nu face USR de dragul lui Danileț!
  by Ioana Radu on January 24, 2022 at 5:09 pm

  USR a anunțat luni că Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a acceptat sesizările formațiunii privind solicitarea unui aviz al Comisiei de la Veneția pentru... [...] The post Ce nu face USR de dragul lui Danileț! appeared first on Cotidianul RO.

 • Protestul păturilor
  by (C.T.) on January 24, 2022 at 4:33 pm

  Printre cei care au donat pentru această clinică a fost şi mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan. [...] The post Protestul păturilor appeared first on Cotidianul RO.

 • Visând cu ochii deschiși
  by Ioan Buduca on January 24, 2022 at 4:01 pm

  Visez cu ochii deschiși că în 2024 are să apară un prezidențiabil care ar fi capabil să deschidă ochii larg închiși ai națiunii [...] The post Visând cu ochii deschiși appeared first on Cotidianul RO.

 • „Pandemia nu se va încheia în 2022”. Cine spune asta
  by (P.S) on January 24, 2022 at 3:42 pm

  A declarat, într-un interviu pentru Fanpage.it: „din păcate, pandemia nu se va încheia în 2022. Dar, pe măsură ce... [...] The post „Pandemia nu se va încheia în 2022”. Cine spune asta appeared first on Cotidianul RO.

 • Magistrați revoltați de proiectul de desființare a SIIJ
  by (R.C.) on January 24, 2022 at 2:47 pm

  Magistrații reuniți în trei asociații de profil se arată revoltați de proiectul Ministerului Justiției de a desființa SIIJ. [...] The post Magistrați revoltați de proiectul de desființare a SIIJ appeared first on Cotidianul RO.

 • O grevă cu cîntec și cu multe culise
  by Cornel Nistorescu on January 24, 2022 at 2:10 pm

  Pentru că privește transportul public în cel mai mare oraș al României, eu zic că omul ar trebui să fie conectat și la SRI și la SPP! [...] The post O grevă cu cîntec și cu multe culise appeared first on Cotidianul RO.

 • Primarul de Suceava și minunile
  by (R.C.) on January 24, 2022 at 1:56 pm

  Primarul municipiului Suceava, Ioan Lungu, îi dă înainte cu afirmația că moaştele Sfântului Ioan cel Nou i-au vindecat [...] The post Primarul de Suceava și minunile appeared first on Cotidianul RO.


See more …


EVZ

EVZ

  Feed has no items.

See more …


Romania Libera

Romania Libera

România Liberă Viața ieșită din tipar


See more …